Індекс: 34600
Поштова адреса: Україна, Рівненська область, Рівненський район, м.Березне, вул. Будівельників, 4
Телефони: (03653)54915
E-mail: drygashkola_2009@ukr.net
Директор: Ковальчук Галина Ростиславівна




 


19:37
ВЕСЕЛО ТА ЦІКАВО ПРОЙШОВ ТИЖДЕНЬ МАТЕМАТИКИ

Стало доброю традицією у нашій школі проводити предметні тижні. Ця форма роботи з дітьми формує у наших учнів інтерес до здобуття нових знань з різних навчальних дисциплін. Це дійсно корисно, вносить різноманітність у шкільне життя. З 08.10.2018 по 12.10.2018 року в нашій школі було проведено тиждень математики.

Мета заходу – привернути увагу учнів до точних наук, показати їх красу, практичну спрямованість, ознайомити з маловідомими математичними фактами, розвивати обізнаність учнів, показати значущість і роль математики в сучасному динамічному суспільстві.

Цікавою та різноманітною була програма тижня. Вчитель математики Разкевич І. А. разом з іншими вчителями математики склали план проведення тижня, з яким ознайомив учнів. Робота тижня була спланована так, щоб заходи охоплювали різні сфери діяльності вчителів та учнів, були цікавими, корисними, сприяли інтелектуальному та творчому розвитку учнів.

Протягом предметного тижня було проведено багато цікавих заходів, серед яких найбільшу зацікавленість учнів викликали наступні:

  • Презентації для учнів 5-9 класів «Внесок українських вчених у розвиток математики»
  • «Вернісаж математичних ребусів та кросвордів» для учнів 8-Б класу
  • Математична гра «Морський бій» для учнів 5-их класів
  • Проект для учнів 11-А класу «Я – вчитель математики»Математичні змагання для учнів 7-их класівШоу-презентація «Математичний капелюх» для учнів 6-их класівКонкурс усного рахунку для учнів 5-их класів..

Яскравим свідченням того, як учні можуть на практиці в своєму повсякденному житті використовувати знання математики є активна участь учнів у шаховому турнірі.

Кожен захід вирізнявся оригінальністю проведення, цікавим та актуальним змістом, інформаційною насиченістю, відповідав навчально-пізнавальним, розвиваючим та виховним цілям організації освітнього процесу в закладі.

Тиждень математики посприяв розвитку логічного мислення, розширення наукового світогляду, переконав вихованців що цей «сухий» предмет може бути цікавим і потрібним.

Учні школи показали гарні знання, вміння та зацікавленість предметом.

Категорія: Новини школи | Переглядів: 473 | Додав: kabinet_informatyky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: