Індекс: 34600
Поштова адреса: Україна, Рівненська область, Рівненський район, м.Березне, вул. Будівельників, 4
Телефони: (03653)54915
E-mail: drygashkola_2009@ukr.net
Директор: Ковальчук Галина Ростиславівна




 


10:40
Участь команди(рою) «Поліська Січ» Березнівської ЗОШ №2 у III(Всеукраїнському) етапі військово-патріотичної гри «Сокіл»(«Джура»)

14 серпня у Батурині (Чернігівська область) розпочався фінальний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура") -"Джура" – 2015: "Гетьманська Україна".
У фіналі гри, яка проходитиме в Чернігівській, Сумській та Полтавській областях беруть участь близько 300 учасників з 24 регіонів України. Урочисте відкриття фінального етапу гри "Сокіл" ("Джура") відбулось у Національному історико-культурному заповіднику «Гетьманська столиця».

Міністр молоді та спорту Ігор Жданов взяв участь у відкритті фіналу гри. Він передав привітання учасникам від імені прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка та побажав чесної перемоги командам.

"Наше європейське майбутнє проростає з сьогодення, з подвигів героїв Майдану і АТО. З нашої мужності та сили духу, зі знання і поваги до джерел та глибинних коренів національного родоводу. Зі звитяги попередніх поколінь українських патріотів", - зазначив Ігор Жданов у своєму виступі.

Учасників фіналу також привітализаступник Міністра молоді та спорту Сергій Митрофанський; заступник Міністра освіти і науки України Андрій Гевко; заступник голови Чернігівської обласної державної адміністрації Серній Биконя; народні депутати України Ігор Артюшенко та Олег Петренко.

Ігор Жданов наголосив, що потужна хода дитячо-юнацької гри "Джура" по Україні - є свідченням щирого прагнення молодого покоління, як до волі, так і до єднання. «Це переконливе підтвердження руйнації останніх рудиментів тоталітарної системи у нашій державі», - зауважив Міністр.

Під час заходу Ігор Жданов, разом із присутніми, також взяв участь у молебні у пам'ятьпро загиблих захисників України.
http://dsmsu.gov.ua/index/ua/material...

Участь команди(рою) «Поліська Січ» Березнівської ЗОШ №2 у III(Всеукраїнському) етапі військово-патріотичної гри «Сокіл»(«Джура»)(Булавін Ярослав, Олексін Микола, Мухаровський Владислав, Ющук Андрій, Потапов Максим, Тищук Роман, Нересниця Іванна, Городнюк Катерина, керівник-Горбатюк Андрій Вікторович)

Відео 1

Відео 2

Відео 3

Відео 4

Категорія: Новини школи | Переглядів: 573 | Додав: kabinet_informatyky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: