Індекс: 34600
Поштова адреса: Україна, Рівненська область, Рівненський район, м.Березне, вул. Будівельників, 4
Телефони: (03653)54915
E-mail: drygashkola_2009@ukr.net
Директор: Ковальчук Галина Ростиславівна




 


Протягом 2014-2015 року учнівський та педагогічний колективи Березнівської загальноосвітньої І-ІІІ ступенів школи №2 

взяли участь у Всеукраїнському конкурсі загальноосвітніх навчальних закладів по роботі з обдарованою молоддю «Школа – джерело талантів», організованого Інститутом обдарованої дитини НАПН України. Для цього заклад представив свої надбання у цій діяльності: кількість переможців (як учнів, так і вчителів) у різного роду олімпіадах, конкурсах, фестивалях, змаганнях; використання в роботі індивідуальних авторських програм, працевлаштування випускників, зокрема, відсоток вступу у вищі навчальні заклади, результати ЗНО тощо.

За висновками експертного журі наша школа отримала відзнаку – Сертифікат, яким підтверджується наявність в закладі ... Читати далі »

Категорія: Новини школи | Переглядів: 576 | Додав: kabinet_informatyky | Дата: 19.08.2015 | Коментарі (0)

14 серпня у Батурині (Чернігівська область) розпочався фінальний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура") -"Джура" – 2015: "Гетьманська Україна".
У фіналі гри, яка проходитиме в Чернігівській, Сумській та Полтавській областях беруть участь близько 300 учасників з 24 регіонів України. Урочисте відкриття фінального етапу гри "Сокіл" ("Джура") відбулось у Національному історико-культурному заповіднику «Гетьманська столиця».

Міністр молоді та спорту Ігор Жданов взяв участь у відкритті фіналу гри. Він передав привітання учасникам від імені прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка та побажав чесної перемоги командам.

"Наше європейське майбутнє проростає з сьогодення, з подвигів героїв Майдану і АТО. З нашої мужності та сили духу, зі знання і поваги до джерел та глибинних коренів національного родоводу. Зі звитяги попередніх поколінь ... Читати далі »

Категорія: Новини школи | Переглядів: 572 | Додав: kabinet_informatyky | Дата: 19.08.2015 | Коментарі (0)