Індекс: 34600
Поштова адреса: Україна, Рівненська область, Рівненський район, м.Березне, вул. Будівельників, 4
Телефони: (03653)54915
E-mail: drygashkola_2009@ukr.net
Директор: Ковальчук Галина Ростиславівна




 


12:56
Що таке ментальне здоров’я?

Як покращити ментальне здоров’я?

Саме такі питання обговорювали здобувачі освіти Березнівського ліцею №2 з психологинею Тетяною Драбич під час арт-терапевтичної зустрічі «Як самостійно подбати про своє здоров’я?».

Сьогодні, у найскладніший для України час, кожен з нас переживає зміни настрою та емоції, які впливають не лише на загальний стан, а й на здатність запам’ятовувати, бути уважними, фантазувати, спілкуватись і працювати.

На жаль, стрес ми відчуваємо досить часто. А ось, як запобігти стресу, як справитися в стресових ситуаціях ми не завжди знаємо і розуміємо. Тому, арт-терапевтичне спілкування для дітей було цікаве і важливе . У довірливій атмосфері спілкування діти отримали новий досвід, практичні поради, як можна заспокоїтися у стресових ситуаціях та як покращити ментальне здоров’я.

Ініціатива реалізується в рамках проєкту "Соціально-психологічний та культурно-дозвіллєвий коворкінг інтеграції дітей внутрішньо переміщених осіб в життя Березнівської громади #МісцеСили" у партнерстві з Громадська організація "Березнівська Брама" за підтримки Благодійний фонд «Рокада» Рівне та UNHCR Ukraine - Aгентство ООН у справах біженців в Україні

Категорія: Новини школи | Переглядів: 42 | Додав: kabinet_informatyky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: