Індекс: 34600
Поштова адреса: Україна, Рівненська область, Рівненський район, м.Березне, вул. Будівельників, 4
Телефони: (03653)54915
E-mail: drygashkola_2009@ukr.net
Директор: Ковальчук Галина Ростиславівна




 


13:43
ОЛІМПІАДА "ЗНАВЦІ БІБЛІЇ"

   25.03.2018 року  

Майбутнє особистості, сім’ї, держави в цілому значною мірою залежить від того, які цінності закладаються в душі молодого покоління. Вирішальну роль у вихованні дітей та молоді відіграє біблійне розуміння особистості як духовно-фізичної істоти, яка складається з духу, душі і тіла. Нерозуміння, несприйняття чи свідоме нехтування сутністю людини як творіння Божого приводить до її неадекватного виховання і невтішних наслідків, таких як непокора і неповага до старших, хуліганство, злочинність, алкоголізм, розбещеність, наркоманія, ігроманія, комп’ютерна залежність і музикоманія, що проявляються в характері і поведінці молодого покоління.

Саме тому 25 березня 2018 року започатковано олімпіаду «Знавці Біблії» у Березнівському районі, участь у якій взяли більше 500 учасників із 27 загальноосвітніх закладів. Організатором олімпіади стали Міжнародний благодійний фонд «МИР» за сприяння управління освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації.

Організатори глибоко переконані, що саме ця олімпіада стане важливою формою духовно-морального виховання дітей та молоді.

До участі в олімпіаді «Знавці Біблії» запрошувались учні 3-11 класів загальноосвітніх шкіл.

Мета олімпіади: духовно-моральне виховання дітей та молоді на біблійних цінностях, підвищення інтересу дітей і молоді до систематичного читання Святого Письма та використання його в повсякденному житті.

Під час урочистого відкриття з вітальним словом виступили: Сергій Скоропляс – віце-президент Міжнародного благодійного фонду «МИР», головний організатор заходу, котрий ще раз наголосив на важливість духовно-морального виховання у теперішньому суспільстві: «Ми переконані, що такі заходи необхідно розвивати і впроваджувати у навчальний процес, адже вони вплинуть на наше майбутнє»; Олег Піщанський – перший заступник голови Березнівської районної державної адміністрації, зауваживши, що Біблія – Книга, яка здатна і сьогодні змінювати серця тих, хто до неї звертається; Любов Кривчук – головний спеціаліст відділу загальної середньої та дошкільної освіти управління освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації: «Ми звикли, до проведення олімпіад із базових дисциплін. Але сьогоднішня олімпіада – унікальна. І надзвичайно приємно, що зібралося більше 600 учасників»; Наталія Бойчук – начальник управління освіти, молоті та спорту Березнівської районної державної адміністрації; Віктор Боровець – директор Березнівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2, котрий радо приймав усіх учасників на базі рідної школи.

Приємним також була присутність єпископа Об’єднаної Церкви ХВЄ Рівненської області Сергія Одарчука котрий наголосив дітям на те, щоб брали приклад з Ісуса Христа: «Христос, як говорить Біблія, будучи у храмі поводив себе так: сидів, слухав, запитував та відповідав. Будьте і ви такими у навчанні в школі!»

Григорій Дашковський, старший пресвітер Об’єднаної Церкви ХВЄ Рівненської області, наголосив на основних істинах, які закладені в Біблії.

На завершення магістр богослов’я, пастор Української Церкви ХВЄ Володимир Гульчук побажав усім учасників успіхів та зауважив, що майбутнє нашої держави буде таким, якими стануть наші діти.

Олімпіада для дітей була плідною. З приємними враженнями, набутим досвідом та в очікуванні результатів діти повернулися до дому. Олімпіада «Знавці Біблії» дуже необхідна у наш час для дітей і молоді, адже вона сприяє духовному розвитку юного покоління.

                              ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ НАШОЇ ШКОЛИ

І місце

Ющук Олександр Вікторович – 3 клас

Дехтяр Максим Миколайович – 5 клас

Гоголь Ярослава Володимирівна – 7 клас

 

ІІ місце

Лісовська Мирослава Анатоліївна – 3 клас

Чугай Максим Федорович – 3 клас

Люшин Юлія Павлівна – 4 клас

Чугай Вікторія Федорівна – 5 клас

Лук’янчук Марія Олександрівна – 6 клас

Сосновчик Ангеліна Федорівна – 7 клас

 

ІІІ місце

Лук’янчук Діана Олександрівна – 7 клас

Ярмолка Іван Іванович – 7 клас

Люшин Олена Павлівна – 10 клас

Люшин Ігор Павлович – 11 клас

Бурич Павло Анатолійович – 11 клас

БАЖАЄМО УСПІХУ !!!

Категорія: Новини школи | Переглядів: 596 | Додав: kabinet_informatyky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: