Індекс: 34600
Поштова адреса: Україна, Рівненська область, Рівненський район, м.Березне, вул. Будівельників, 4
Телефони: (03653)54915
E-mail: drygashkola_2009@ukr.net
Директор: Ковальчук Галина Ростиславівна




 


10:58
В Березнівській міській раді відбувся інформаційний захід "Можливості молоді задля сталого розвитку громади"

02 січня 2024 року в приміщенні Березнівської міської ради відбувся інформаційний захід "Можливості молоді задля сталого розвитку громади". Представники учнівського та студентського самоврядування зібрались разом, щоб подискутувати про:

молодіжну раду як інструмент для представлення інтересів молоді на рівні органів місцевого самоврядування;

створення молодіжних просторів як альтернативних осередків розвитку та безпечного дозвілля;

участь в грантових проєктах і можливостях для молоді задля сталого розвитку і розбудови Березнівської міської територіальної громади.

Березнівський міський голова Руслан Пилипчук привітав присутніх у стінах міської ради та закликав до співпраці.

Модерувала захід секретар міської ради Анастасія Власюк, яка наголосила на тому, що співпраця молоді із представниками влади є вкрай важливою для створення комфортних умов самореалізації молодого покоління та познайомила присутніх з перспективами створення Молодіжної ради, як дорадчого органу Березнівської міської ради.

До дискусії долучилися представниці ГО «Березнівська Брама» - Юлія Іванюк та Зоряна Чухрай. Громадські активістки поділились своїм досвідом роботи з молоддю, розповіли про втілені проєкти та плани на майбутнє.

Фахівчиня відділу з питань соціально - економічного розвитку територій міської ради Олеся Бабушкіна поінформувала присутніх про проєктні можливості для молоді, зокрема заохотила взяти участь в програмі для підлітків та молоді UPSHIFT Україна.

Це глобальна програма Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), що реалізується у понад 40 країнах і надає молоді й підліткам навички та ресурси, щоб визначити проблеми своїх громад, запропонувати інноваційні рішення цих проблем.

До заходу відеозвʼязком долучився керівник Молодіжного спортивно-оздоровчого центру, засновник ГО "Дядьковицький молодіжний центр" Тарас Коваль. Тарас запевнив присутніх, що найголовніше в будь-якому проєкті - це мрія, якщо вона щира, то обов'язково відгукнеться в серцях однодумців.

Категорія: Новини школи | Переглядів: 28 | Додав: kabinet_informatyky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: