Індекс: 34600
Поштова адреса: Україна, Рівненська область, Рівненський район, м.Березне, вул. Будівельників, 4
Телефони: (03653)54915
E-mail: drygashkola_2009@ukr.net
Директор: Ковальчук Галина Ростиславівна




 


13:35
ТИЖДЕНЬ МАТЕМАТИКИ

З 12 по 16 жовтня в школі проходив тиждень математики для учнів 5-11 класів, девізом якого були слова Софії Ковалевської:

«Серед усіх наук, які відкривають шлях до пізнання законів природи, найвеличнішою є математика»

До участі в тижні математики намагалися залучити усіх учнів школи. Щоб цього досягти, крім загальних заходів, проводились тематичні ігри та конкурси в кожному класі. Перший день тижня розпочався із оголошення плану проведення тижня і презентації про внесок відомих вчених у розвиток математики та онлайн – виставки математичних газет «Математика в нашому житті»(Разкевич І.А.). Під час проведення десятихвилинок на уроках математики учні уважно слухали повідомлення про цікаві факти із життя видатних математиків Евкліда, Фалеса, Вієта, походження математичних термінів, а потім відгадували їх прізвища та математичні терміни. У вівторок для учнів було проведено веселі перерви ( математичні кросворди, загадки, логічні задачі, ребуси). Найактивнішими учасниками були учні 5 та 9 класів.

Також було проведено конкурс проектів (вч. Васюк О.О.), математична естафета (Пашковська Н.І.), математичний калейдоскоп (вч. Трофимчук М.А.) та морський бій (Поліщук В.С.). У четвер впродовж дня проводився конкурс малюнків на тематику: «Математика навколо нас». Активну участь взяли учні 5 класів. Також проведено математичні змагання для учнів 7-Б класу(вч. Поліщук) та подорож – казка для учнів 5-Г класу(вч. Ровенець О.А.), ще учні 5-их класів готували цікаві проекти чому потрібно вчити математику. На завершення у п’ятницю проведені математичні змагання для учнів 10-их класів (вч. Ровенець О.А.). Учні продемонстрували активність, кмітливість, взаємопідтримку. У змаганнях перемогла команда учнів 10-А класу. І на останок учитель математики Ровенець О.А.. оголосили підсумки участі учнів нашої школи у Міжнародній грі «Кенгуру»

Математика може бути веселою, несподіваною, загадковою і в цьому переконалися учні протягом тижня.

 

Категорія: Новини школи | Переглядів: 251 | Додав: kabinet_informatyky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: