Індекс: 34600
Поштова адреса: Україна, Рівненська область, Рівненський район, м.Березне, вул. Будівельників, 4
Телефони: (03653)54915
E-mail: drygashkola_2009@ukr.net
Директор: Ковальчук Галина Ростиславівна




 


10:42
Громадська організація "Березнівська Брама"

Давненько не дякували вам, наші добрі помічники за те, що маємо можливість підтримувати мужніх захисників та оперативно реагувати на термінові запити.

Набутий досвід ще на початку осені підказував усім, що матеріальна подушка до кінця року "схудне". І ми з вами спрацювали дружньо. 

 

Заздалегідь сформуваний учнями, батьками, вчителями Березнівський ліцей #1 імені Миколи Буховича та БЕРЕЗНІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ # 2 "стратегічний запас" медичних препаратів регулярно оновлювався завдяки вашим донатами, що надходили на банку #АптечкаЗСУ. Крім сезонних противірусних хлопці просили заспокійливе та препарати для нормалізації тиску. Посилки доповнювали смаколиками, енергетичними батончиками, теплими носочками, окопними свічками та відправляли хлопцям на Бахмутський, Краматорський, Куп'янський, Запорізький, Мар'їнський напрямки.

Тож ДЯКУЄМО усім, хто купує, заливає, плете та випікає, хто долучається до загальних акцій, оголошених Громадська організація "Березнівська Брама" чи ініціює власні заходи, хто самостійно співпрацює з волонтерами чи приносить передачі до нашого імпровізованого штабу Березнівський краєзнавчий музей.

 Закликаємо об'єднуватися та продовжуємо щоденно працювати задля ПЕРЕМОГИ.

P.S. Для поповнення банки #АптечкаЗСУ переходьте за посиланням

https://send.monobank.ua/jar/Rt7cM2szR...

Категорія: Новини школи | Переглядів: 32 | Додав: kabinet_informatyky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: