Індекс: 34600
Поштова адреса: Україна, Рівненська область, Рівненський район, м.Березне, вул. Будівельників, 4
Телефони: (03653)54915
E-mail: drygashkola_2009@ukr.net
Директор: Ковальчук Галина Ростиславівна




 


09:17
32 РІЧНИЦІ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФІ ПРИСВЯЧУЄТЬСЯ.......

З метою виховання в учнівської молоді почуття патріотизму , поваги до історичного минулого українського народу,вшанування пам’яті учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, проведено ряд заходів у нашій школі: зустрічі учнів з учасниками ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС; покладання квітів до пам’ятного знака на честь ліквідаторів аварії на ЧАЕС; перегляд документальних фільмів про Чорнобиль,виставка малюнків «Мій біль-Чорнобиль»,тематичні виховні години "Поріс чорнобилем Чорнобиль - бідою нашою поріс" у пам’ять про жертви Чорнобильської аварії тощо.

32 роки тому – 26 квітня 1986 року – світ облетіла звістка про жахливу аварію на Чорнобильській АЕС, що завдала невиліковної рани українському народу. Минають роки, але чорна віха Чорнобиля і сьогодні кидає свою тінь на долі мільйонів українців.

Наш земний уклін, довічна вдячність усім тим, хто, ризикуючи своїм здоров'ям і життям, брав участь у ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, відроджував і продовжує відроджувати до нового життя обпалену радіацією землю. Священна пам'ять про всенародний подвиг ніколи не зітреться з історії людської, не згасне у віках.

Категорія: Новини школи | Переглядів: 522 | Додав: kabinet_informatyky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: