Індекс: 34600
Поштова адреса: Україна, Рівненська область, Рівненський район, м.Березне, вул. Будівельників, 4
Телефони: (03653)54915
E-mail: drygashkola_2009@ukr.net
Директор: Ковальчук Галина Ростиславівна




 


09:59
Скарбничка вчителя НУШ - сертифікація.

Міністерство освіти і науки України наказом №16 від 09.01.2024 затвердило Програму незалежного тестування фахових знань та вмінь учителів історії та громадянських дисциплін, за якою буде укладено завдання тесту для першого етапу сертифікації педагогічних працівників. 

Цей етап відбудеться 14 вересня 2024 року, однак зареєструватися для участі в сертифікації 2024 року потрібно вже в січні.

Реєстрація проходитиме впродовж 15–30 січня з використанням спеціального сервісу на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.  

Нагадаємо, що відповідно до наказу МОН у 2024 році матимуть змогу взяти участь у сертифікації 500 учителів, які викладають навчальні предмети (інтегровані курси) громадянської та історичної освітньої галузі та/або освітньої галузі «Суспільствознавство» (всесвітньої історії, вступу до історії України та громадянської освіти, громадянської освіти, історії України, основ правознавства, курсів «Досліджуємо історію і суспільство», «Історія: Україна і світ», «Україна і світ: вступ до історії та громадянської освіти»), працюють на відповідній посаді за основним місцем роботи та мають стаж педагогічної роботи не менше двох років. 

Категорія: Новини школи | Переглядів: 54 | Додав: kabinet_informatyky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: