Індекс: 34600
Поштова адреса: Україна, Рівненська область, Рівненський район, м.Березне, вул. Будівельників, 4
Телефони: (03653)54915
E-mail: drygashkola_2009@ukr.net
Директор: Ковальчук Галина Ростиславівна




 


12:58
Батьківський форум

Загальношкільний батьківський форум

Місія школи та роль батьківської громадськості у процесі формування "нової української школи"

 

15 лютого в країні святкують свято Стрітення, про яке в народі говорять «зустріч зими з весною». Для нашої школи це також була зустріч, але не зими з весною, а батьків з адміністрацією та працівниками школи. О 15.00 год, 15 лютого 2017 року в школі відбувся загальношкільний батьківський форум, на який були запрошені представники батьківського активу від кожного класу.

Із вступним словом до батьків звернувся директор школи Боровець Віктор Іванович, який у своєму виступі розповів присутнім про основні напрями роботи педагогічного колективу школи та особливостями навчально-виховного процесу, який включає в себе методи навчання, характеристику застосовуваних навчальних програм, розповідь про позаурочні заходи, гуртки, факультативні заняття. В процесі розгляду питання про стан та шляхи покращення матеріально-технічної бази школи директор школи повідомив про те, що у 2016 році, зокрема, створено ще один інформатичний кабінет, проведено повну реконструкцію кабінету хімії, замінено у класах 5 комплектів шкільних парт, які регулюються відповідно зросту дитини.

Шляхом обговорення, у формі діалогу, на батьківських зборах вирішувались питання дисципліни, харчування учнів школи. Зокрема, директор школи повідомив, що станом на січень 2017 року за бюджетні кошти в школі харчуються (11 грн/день): діти з сімей воїнів АТО – 27 учнів, діти з малозабезпечених сімей – 54 учні, діти, позбавлені батьківського піклування – 5 учнів. Гарячим харчуванням за батьківську плату (15 грн/день) охоплено 80 учнів школи (в основному початкових та середніх класів). Полуденок в групах продовженого дня організовано за батьківську плату.

На загальношкільному батьківському форумі, від імені батьків виступила голова батьківського комітету школу Мелянчук Олена Василівна, яка подякувала адміністрації школи за зроблене протягом останнього року, а також вказала на деякі проблеми, які слід вирішувати спільно з батьківською громадськістю.

Завершився батьківський форум святковим концертом, під час якого виступали учні школи, демонструючи свої вміння та таланти. Зокрема, учасниками Малої академії мистецтв були представлені художні номери: Зразковий ансамблю пісні і танцю «Поліські візерунки» і його солістка А.Гуцал виконали вокально-хореографічну композицію «Повертайся живим» та середня група вокального колективу «Козачата» - пісню «Козацькая слава», Зразковий дитячий ляльковий театр «У світі казок» представив «Шкільні усмішки», Зразковий духовний оркестр «Первоцвіт» та його солістка Н.Наумович виконали дві вокально-інструментальні композиції.

Протягом заходу батьки мали змогу поспілкуватися із класними керівниками своїх дітей, педагогами-предметниками, дирекцією школи.

 

Фоторепортаж:

 

Категорія: Новини школи | Переглядів: 523 | Додав: kabinet_informatyky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: