Індекс: 34600
Поштова адреса: Україна, Рівненська область, Рівненський район, м.Березне, вул. Будівельників, 4
Телефони: (03653)54915
E-mail: drygashkola_2009@ukr.net
Директор: Ковальчук Галина Ростиславівна




 


09:09
Зустріч воїна-учасника АТО з учнями 5-В класу

Зустріч воїна-учасника АТО з учнями 5-В класу

Ніщо не обєднує людей, як біда.Сьогодні вона одна – війна. Хтось бере в руки зброю і йде захищати рідну землю, а хтось допомагає фізично, фінансово чи матеріально.

Нам пощастило жити і вчитися під мирним небом. І за це ми вдячні нашим солдатам, які захищають нашу територію і суверенітет держави. Учасниками АТО є і воїни з Березного, які мужньо боронять нашу землю! Це справжні Герої, захисники Вітчизни!

До нас на зустріч завітав один з таких Героїв – Поліщук Павло Анатолійович. З глибоким сумом і болем в очах учасник АТО ділився з учнями спогадами, що пережив разом зі своїми побратимами за час, проведений в АТО. Відповідаючи на запитання, Павло Анатолійович намагався у доступній формі розповісти учням про життя на війні, про допомогу волонтерів, про солдатську єдність, братство, про військові будні. Під кінець уроку діти зачитали вірші для учасника АТО та були щиро вдячні всім бійцям, які перебувають на передовій, захищаючи свободу, незалежність та територіальну цілісність України, за їх бойовий дух, за незламний характер та жагу до перемоги. А Павло Анатолійович по закінченню уроку побажав учням здоровя, удачі, щастя та мирного неба над головою та про війну вони щоб дізнавалися лише з книжок.

Категорія: Новини школи | Переглядів: 404 | Додав: kabinet_informatyky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: