Індекс: 34600
Поштова адреса: Україна, Рівненська область, Рівненський район, м.Березне, вул. Будівельників, 4
Телефони: (03653)54915
E-mail: drygashkola_2009@ukr.net
Директор: Ковальчук Галина Ростиславівна




 


14:25
ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ ДИТЯЧОГО ЧИТАННЯ

Минулий тиждень у Березнівському ліцеї №2 був дуже цікавим та насиченим на різноманітні літературні події, які відбувалися в рамках Всеукраїнського тижня дитячого читання. Бібліотекар Гаврилюк Г. О. зуміла організувати і провести цікаві виставки, інформативні бесіди та годину спілкування із здобувачами освіти різних вікових категорій.

Розпочався Тиждень із читацького марафону "Моя улюблена книга" для учнів 4-х класів нашого ліцею, серед дітей було проведене анкетування, а заключним його етапом стала презентація улюблених книжок маленьких читачів.

 

Протягом тижня працював і актив бібліотеки, який зробив рейд-перевірку стану підручників здобувачів освіти Березнівського ліцею №2 "В гості до підручника". Дівчата бібліотечного активу: Люшин Ю., Петрусь О., Бортманська А., Трохлюк І, ретельно оглянули навчальні книги здобувачів освіти закладу, з дотриманням усіх карантинних вимог, проаналізували ставлення учнів закладу до підручників і рекомендували приділяти більше уваги при користування ними.

 

А з вихованцями групи продовженого дня Березнівського ліцею №2 в рамках Всеукраїнського тижня дитячого читання бібліотекар Галина Олексіївна провела конкурс "Мій улюблений казковий герой", під час якого діти 1-х класів розповідали про різноманітних казкових героїв, а на закінчення конкурсу визначили переможців і всі разом смакували смачними ласощами.

 

А на завершення Всеукраїнського тижня дитячого читання до бібліотеки Березнівського ліцею №2 з книжковими подарунками завітали учні закладу, які продовжили челендж, розпочатий здобувачами освіти 9-б класу, і подарували у фонд бібліотеки закладу різноманітну дитячу художню літературу.

Категорія: Новини школи | Переглядів: 199 | Додав: kabinet_informatyky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: