Індекс: 34600
Поштова адреса: Україна, Рівненська область, Рівненський район, м.Березне, вул. Будівельників, 4
Телефони: (03653)54915
E-mail: drygashkola_2009@ukr.net
Директор: Ковальчук Галина Ростиславівна




 


15:36
СВЯТО НАБЛИЖАЄТЬСЯ !!!

  Наближається найсвітліше, найдивовижніше, найрідніше для християн свято — Різдво Христове. Воно нібито об’єднує усіх в одну сім’ю.

    Багато століть тому, у небесах спалахнула Вифлеємська зоря, що віщувала прихід у світ любові, чистоти, віри й надії. Щороку відблиск цієї зірки запалює в будинках різдвяні свічі і в чистому голосі молитви, що летить угору, прозорий дзвін будить в наших серцях віру у добро та любов.

І знов Різдво…

О, скільки раз, являлося посеред нас

Неначе казка, щастя мить…

З подвір’я сніп входив до хати, вставав в кутку і колосками щось шепотів…

Засяла під вікном звізда і залунала коляда…

   І знов Різдво! Одне з найсвітліших та найкрасивіших християнських свят, яке приходить у світлі зірок, у сяйві свічок та в супроводі щирої колядки. Різдво – це улюблене свято, до якого готуємось завжди радісно та натхненно.

  Новорічно- різдвяні свята прийшли і у Березнівську загальноосвітню школу №2. Святковим настроєм, натхненням та вірою щасливе майбутнє кожен з класів зустрічав Святого Миколая котрий цьогоріч завітав у нашу шкільну родину. Долучившись до традицій власного народу за участі учнів, вчителів та батьків новорічні дійства відбулися в сприятливій, доброзичливій атмосфері!

    З Новим 2018 роком та Різдвом Христовим!

Категорія: Новини школи | Переглядів: 450 | Додав: kabinet_informatyky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: