Індекс: 34600
Поштова адреса: Україна, Рівненська область, Рівненський район, м.Березне, вул. Будівельників, 4
Телефони: (03653)54915
E-mail: drygashkola_2009@ukr.net
Директор: Ковальчук Галина Ростиславівна




 


13:38
ПАМ’ЯТАЄМО. ПЕРЕМАГАЄМО.

Під таким гаслом 7 травня в актовій залі школи пройшла зустріч старшокласників з воїном, який тривалий час перебував у зоні АТО, пройшов Ілловайський котел, 

а перед тим – був активним учасником Євромайдану, Юрієм Леонідовичем Гов’ядовським.

Також було запрошено настоятеля Української автокефальної церкви отця Назарія, який активно займається волонтерською діяльністю, є постійним учасником всіх міських заходів на підтримку миру, державної єдності та неподільності.

На початку зустрічі директор школи Боровець В.І. відзначив важливість такої історичної події як перемога Європи над нацизмом, і перед нами, нащадками,  стоїть  головне завдання – шанувати подвиг та пам’ятати героїв, які власною кров’ю здобули перемогу у Другій світовій війні. А також сучасні трагічні події, які відбуваються в зоні АТО, змушують нас схиляти голови у вічній скорботі перед пам’яттю загиблих. 

Присутні учні з непідробною цікавістю слухали розповідь Ю.Гов’ядовського про військові будні, про воєнні атаки, про життя мирних жителів сходу України і про велику цінність справжньої чоловічої 

дружби.

Отець Назарій у своєму зверненні до школярів наголосив на життєвих пріоритетах справжнього українця, патріота держави, на високій духовності нас, мирних жителів, які можуть допомагати воїнам не тільки матеріально, а й морально. Адже успішна перемога теж великою мірою залежить від нашої віри, надії.

Учасники зустрічі вшанували пам’ять загиблих у Другій світовій війні та війні на сході України хвилиною мовчання.

Наприкінці заходу від імені учнів школи дев’ятикласниці Яницька Ольга та Рибак Вікторія подякували гостям за їхній подвиг та невтомну працю в ім’я збереження цілісності України.

 

           

 

Категорія: Новини школи | Переглядів: 591 | Додав: kabinet_informatyky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: