Індекс: 34600
Поштова адреса: Україна, Рівненська область, Рівненський район, м.Березне, вул. Будівельників, 4
Телефони: (03653)54915
E-mail: drygashkola_2009@ukr.net
Директор: Ковальчук Галина Ростиславівна




 


12:05
КОЗАЦЬКОМУ РОДУ – НЕМА ПЕРЕВОДУ

КОЗАЦЬКОМУ РОДУ – НЕМА ПЕРЕВОДУ

Вже 4 роки поспіль в Березнівській загальноосвітній І-ІІІ ступенів школі №2 в рамках діяльності Малої академії народних мистецтв та ремесел функціонує гурток «Вільний козацький бій», керівником якого є Зайченко Олександр Петрович. Під його вмілим керівництвом вихованці нашої школи постійно стають призерами різноманітних змагань з рукопашного бою, зі змішаних єдиноборств.

Вагомим досягненням гуртківців та їх керівника стала участь у травні 2014 року у відбірних змаганнях за можливість представляти Україну у Кубку світу, які були успішно пройдені Власюком Дмитром (11 кл.) та Ніколаєвим Миколою (5 кл.). Таким чином два наших вихованці у червні 2014 року мали змогу побувати у болгарському місті Варна та підтвердити свої нагороди, ставши переможцями у своїх вікових категоріях.

Ось в черговий раз члени гуртка «Вільний козацький бій», взявши участь у змаганнях зі змішаних єдиноборств ММА, які проходили 21-22 листопада у м. Тульчин Вінницької області, вибороли призові місця. Зокрема, учень 8-А класу Чепак Назарій, у ваговій категорії 33 кг зайняв І місце, а Ніколаєв Микола, учень 6-Б класу, у ваговій категорії 36 кг зайняв ІІІ місце.

Ми щиро вітаємо переможців та їх наставника! 

Категорія: Новини школи | Переглядів: 630 | Додав: kabinet_informatyky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: