Індекс: 34600
Поштова адреса: Україна, Рівненська область, Рівненський район, м.Березне, вул. Будівельників, 4
Телефони: (03653)54915
E-mail: drygashkola_2009@ukr.net
Директор: Ковальчук Галина Ростиславівна




 


13:26
ЮВІЛЕЙ ШКОЛИ

Всі, хто причетний до Березнівської загальноосвітньої І-ІІІ ступенів школи №2, з нетерпінням чекали цьогорічного Дня знань. Адже саме 1 вересня 2016 року виповнилося 40 років з дня урочистого відкриття нашого навчального закладу.

Привітати альма-матер з молодим ювілеєм прийшли  випускники різних років, педагоги-ветерани, міська та районна влада.

Талановиті випускниці школи Ольга Трохлюк та Анастасія Васюк подарували всім присутнім чудові музичні композиції, цьогорічні першокласники висловили надію на те, що вони теж будуть 

прославляти школу своїми знаннями та талантами, а учні 11-х класів у знак здійснення заповітних мрій, які виношували всі 10 років, випустили у небо повітряні кульки, яких об’єднало число 40.

Присутні гості теж не скупилися на хороші слова в адресу навчального закладу. Зокрема, заступник голови райдержадміністрації А.Гудько, вітаючи присутніх, вручив Почесні грамоти з нагоди ювілею педагогам, які працюють у закладі з початку його відкриття (Єніній Т.В., Малиновській М.С., Якимець Н.Д., Булавіній С.К., Брюхановій Л.В., Кононовій Л.В., Осницькій В.С.). Мер міста Р.Пилипчук  подарував рідній школі багатофункціональний принтер, а начальник управління освіти, молоді та спорту Н.Бойчук – комп’ютерний клас. Приємними були слова-вітання і від депутата обласної ради Т.Воронко та методиста РМК Л.Швед. Не зайвим буде зазначити, що майже всі присутні гості є випускниками-медалістами нашої школи.

Всі присутні мали змогу поринути в спогадах у шкільні роки, впізнаючи себе в учнях на фотографіях, які організатори свята розмістили у фойє закладу. 

Ми думаємо, що цьогорічна першовереснева лінійка залишила приємні спогади у всіх наших гостей

Категорія: Новини школи | Переглядів: 452 | Додав: kabinet_informatyky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: