Індекс: 34600
Поштова адреса: Україна, Рівненська область, Рівненський район, м.Березне, вул. Будівельників, 4
Телефони: (03653)54915
E-mail: drygashkola_2009@ukr.net
Директор: Ковальчук Галина Ростиславівна




 


16:14
ФЕСТИВАЛЬ «СУРМИ ЗВИТЯГИ»

З метою широкої пропаганди серед дітей та юнацтва кращих зразків мистецьких творів патріотичного спрямування, що розкривають героїчний шлях національно-визвольної боротьби українського народу в ХХ столітті, вивчають пісенну спадщину Січового Стрілецтва, Української Галицької Армії, Організації Українських Націоналістів, Української Повстанської Армії, а також сучасної української молодіжної патріотичної пісні вихованці Малої академії народних мистецтв і ремесел у складі Зразкового духового оркестру «Первоцвіт» 06 листопада 2015 року приймали участь у Всеукраїнському дитячо-юнацькому фестивалі мистецтв «Сурми звитяги», що проходив у м. Львові на базі Міського палацу культури ім.. Г. Хоткевича.

Оригінальність у підході та майстерність у виконанні зірвали шквал аплодисментів та вир емоцій у поважної суддівської колегії. Виступ колективу у номінації «Духові оркестри» із композицією «Ще не вмерла козацькая слава» у супроводі Гурту «Вільний козацький бій» та старшої групи танцювального колективу «Віночок» став яскравим підтвердженням готовності підростаючого покоління бути Вірними синами Великого українського народу.

Патріотичний дух та емоційне піднесення відчувалися у кожного з учасників виступу. Великий вклад було внесено керівниками Академії Жабчиком П.Ф., Зайченком О.П., Рогачом Ю.Я.

За підсумками фестивалю колектив отримав почесний диплом Всеукраїнського рівня та запрошений на офіційне нагородження та святковий концерт, що відбудеться 1 грудня 2015 року у Львівському національному академічному театрі опери та балетні ім. Соломії Крушельницької.

Категорія: Новини школи | Переглядів: 640 | Додав: kabinet_informatyky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: