Індекс: 34600
Поштова адреса: Україна, Рівненська область, Рівненський район, м.Березне, вул. Будівельників, 4
Телефони: (03653)54915
E-mail: drygashkola_2009@ukr.net
Директор: Ковальчук Галина Ростиславівна




 


19:28
150 РОКІВ ІЗ ДНЯ НАРОДЖЕННЯ ЛЕСІ УКРАЇНКИ

У "Лісовій пісні" Леся Українка поєднала фантазію з дійсністю, буденне життя із світлими поетичними мріями. Цікаво, що всіх неказкових героїв узято безпосередньо із життя, змальовано з тих людей, яких Леся добре знала. А казкових героїв вона змалювала такими, як їх створила людська фантазія. У цю драму-феєрію поетеса вклала "цвіт душі" і вилила з свого серця "те, що не вмирає". "Лісова пісня" — це гімн природі і красі людських почуттів — коханню і вірності.

 

До 150-річчя з Дня народження Лесі Українки учні 2-г класу Березнівського ліцею #2 із задоволенням декламували вірші відомої поетеси, а також твори Олени Пчілки. Показали інсценізацію казки Лесі Українки "Три метелики", а також сценку до твору "Мамо, іде вже зима"

 

Здобувачі освіти 4-их класів Березнівського ліцею#2 проявили свої ораторські здібності у читанні поезії Лесі Українки з нагоди 150- річчя від Дня народження поетеси, а також у рамках Декади початкового навчання в освітньому закладі.

 

Мандруючи цікавими станціями квесту " Леся Українка - скарб Батьківщини", учні 9-В класу Березнівського ліцею 2 дізналися багато цікавого про життя поетеси, погортати сторінки її творів, послухали пісні на її слова, переглянули буктрейлер до мультфільму "Мавка".

Категорія: Новини школи | Переглядів: 225 | Додав: kabinet_informatyky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: